Breaking News:

Idul Fitri 1442 H

TERBARU! Ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri 1442 H, dari Bahasa Aceh, Jawa, Indonesia dan Inggris

Berikut kumpulan ucapan selamat hari raya Idul Fitri 1442 H, dari Bahasa Aceh, Jawa, Indonesia hingga Bahasa Inggris.

Penulis: Agus Ramadhan | Editor: Safriadi Syahbuddin
KLOASE SERAMBINEWS.COM /PNGTree.com
Kumpulan ucapan selamat hari raya Idul Fitri 1442 H yang cocok untuk dikirim ke WhatsApp Grup atau status media sosial. 

1. Nalika tangan mboten saged jinabat, netra ugi mboten saged tan pirsa, senajan namung lewat pesen menika, ingsun ngaturaken Sugeng Riyoyo Fitri 1441 Hijriah, mugiyo tansah winengku ing karahayon lan widodo ing sambikala.

2. Tembung ingkang salah nate diucapake, sikap ingkang salah ugo nate diungkapke, fitrah tansah dipun harapaken. Sugeng Riyoyo Fitri 1441 Hijriah, mugiyo tansah winengku ing karahayon lan widodo ing sambikala.

3. Kawulo nyuwun agunging pangapunten sedanten kalepatan kulo. Maturaken sugeng riyaden kagem bapak lan sak keluargo. Mugi tansah sehat lan sentosa

4. Sugeng riyaya, mugi-mugi kita sekaluarga tansah seneng.

5. Ngaturaken wilujeng idul fitri 1441 H, nyuwun gunging pangapunten, mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking gusti Ingkang Moho Pemurah, amin.

6. Mangan kupat ngagem santen, menawi lepat nyuwun ngapunten.

7. Ngaturaken sembah sungkem dumateng panjenengan, nyuwun pangapunten, mugi-mugi kanugrahan jatining fitrah saking Gusti Allah, wilujeng idul Fitri.

8. Sucining ati, tumatining laku, ngaturaken sugeng riyadi dumateng panjenengan. Menawi wonten kalepatan, kulo nyuwun agunging samudro pangaksami.

9. Dinten meniko dinten ingkang fitrah. Menawi kulo gadhah kalepatan dumateng panjenengan, kulo nyuwun ingkang kathah pangapunten. Ngaturaken sugeng riyadi.

10. Nyuwun pangapunten sedoyo kalepatan dalem lahir batin, mugi sedoyo tansah pinaringan rahmatipun gusti ingkang moho kuowaos.

Baca juga: Jelang Hari Raya, Zaskia Adya Mecca Siapkan Parsel untuk Banyak Orang

Halaman
1234
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved